North Star Afbeelding North Star
North Star
Bestemming: DUBLIN - DUBLIN

North Star


Hotel North Star is een vernieuwd viersterrenhotel in het historische centrum van Dublin, op ca. 5 minuten wandelen van OConnell Street.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Hotel North Star is een vernieuwd viersterrenhotel in het historische centrum van Dublin, op ca. 5 minuten wandelen van OConnell Street.

-Centrale ligging

-Sauna

s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant. In de bar kun je na een drukke dag relaxen met een drankje. Daarnaast beschikt het hotel over een sauna en fitnessruimte.

Het hotel telt 175 kamers verdeeld over 7 verdiepingen. Alle kamers beschikken over wifi (tegen betaling), telefoon, satelliet-tv met ingebouwde radio, koffie- en theefaciliteiten, broekenpers, airconditioning, haardroger, bad met douche, toilet en cosmeticaspiegel.

Hotel North Start is gelegen tegenover het Connolly Station en op ca. 15 minuten wandelen van de Temple bar. Op een wandelafstand van ca. 500 m vind je het bekende Abbey Theatre. Faciliteiten

Faciliteiten gratis

receptie met kluisjes (gratis) 2 liften Faciliteiten tegen betaling

parkeerplaats: ca. 7 per nacht (op aanvraag) Sport en Ontspanning gratis

sauna fitness Ligging & streek

Ligging

ca. 1358 km van Utrecht tegenover het Connolly Station ca. 15 minuten wandelen van Temple Bar ca. 500 m van het Abbey Theatre ca. 750 m van OConnell Street

Extra informatie

Huisdieren

niet toegestaan

Gratis

babybed (bij reservering opgeven)

Bars en restaurants

restaurant Bianconi McCoys pub Eten en drinken

uitgebreid ontbijtbuffet

175 kamers (7 verdiepingen) met wifi (tegen betaling), telefoon, satelliet-tv met ingebouwde radio, koffie- en theefaciliteiten, broekenpers, airconditioning, haardroger, bad met douche, toilet en cosmeticaspiegel. Alle kamers voor niet-rokers. Ook kamers geschikt voor rolstoelgebruikers.

Type A1A: 1-persoonskamer. Type A1B: 1-persoonskamer Superior. Steeds met kluisje, koelkast, strijkijzer en -plank. Type A2A: 2/3-persoonskamer. 3e persoon t/m 12 jaar. Type A2B: 2/3-persoonskamer Superior. 3e persoon t/m 12 jaar. Steeds met kluisje, koelkast, strijkijzer en -plank.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

North Star 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail