Radisson Blu St Helens Afbeelding Radisson Blu St Helens
Radisson Blu St Helens
Bestemming: DUBLIN - DUBLIN

Radisson Blu St Helens


Dit bijzondere luxehotel werd in 1998 geopend en is gevestigd in een van de belangrijkste gebouwen van Ierland, dat voor de opening van het hotel werd omgebouwd.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit bijzondere luxehotel werd in 1998 geopend en is gevestigd in een van de belangrijkste gebouwen van Ierland, dat voor de opening van het hotel werd omgebouwd. Het beschikt op 4 etages over in totaal 151 kamers, waarvan 10 suites. Verder biedt het zijn gasten liften, een bar en van airconditioning voorzien restaurant. Auto?s kunnen op de parkeerplaats of in de garage worden geparkeerd.

Ligging Dit in een prachtig park in Dublin gelegen luxehotel ligt aan de Stillorgan Road in de stadswijk Booterstown. Vanuit het hotel heeft een bijzonder mooi uitzicht over de Dublin Bay, die u te voet binnen ca. 15 minuten kunt bereiken. De binnenstad van Dublin met diverse winkel- en amusementsmogelijkheden ligt ongeveer 5,5 km van het stadshotel en kan met het openbaar vervoer gemakkelijk worden bereikt. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer ligt op ongeveer 200 meter afstand.

Faciliteiten Dit bijzondere luxehotel werd in 1998 geopend en is gevestigd in een van de belangrijkste gebouwen van Ierland, dat voor de opening van het hotel werd omgebouwd. Het beschikt op 4 etages over in totaal 151 kamers, waarvan 10 suites. Verder biedt het zijn gasten liften, een bar en van airconditioning voorzien restaurant. Auto?s kunnen op de parkeerplaats of in de garage worden geparkeerd.

Sport en Ontspanning In dit eersteklas hotel kunt u zich laten verwennen in de cosmeticasalon en sporten in de fitnessruimte.

Kamers De uitstekend ingerichte kamers hebben airconditioning, een badkamer/wc, haardroger, minibar/koelkast, thee- en koffiezetapparaat, een huurkluis, telefoon en een satelliet-/kabeltelevisie.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Radisson Blu St Helens 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail