Westin Afbeelding Westin
Westin
Bestemming: DUBLIN - DUBLIN

Westin


Zeer luxueus en stijlvol hotel in het voormalig gebouw van de Allied Irish Bank uit 1863 waarbij men historische elementen uit het bankwezen heeft behouden. Zo vindt u de bar in de voormalig kluisruimte van de bank. De kamers zijn recentelijk gerenoveerd en voorzien van alle luxe. Het hotel is perfect gelegen tegenover Trinity College, op ca. 50 meter van OConnell Street en op ca. 250 meter van de uitgaanswijk...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Westin

Hotel, openbare bushalte dichtbij gelegen, Officiele classificatie 5 sterren, Onze classificatie 5 sterren, voltage 220 volt,

Ligging Westin

levendige omgeving en dichtstbijzijnde centrum Temple Bar ligt op ca. 300 m

Overzicht Westin

Zeer luxueus en stijlvol hotel in het voormalig gebouw van de Allied Irish Bank uit 1863 waarbij men historische elementen uit het bankwezen heeft behouden. Zo vindt u de bar in de voormalig kluisruimte van de bank. De kamers zijn recentelijk gerenoveerd en voorzien van alle luxe. Het hotel is perfect gelegen tegenover Trinity College, op ca. 50 meter van OConnell Street en op ca. 250 meter van de uitgaanswijk Temple Bar. Een hotel met een uitermate goede prijs-/kwaliteitsverhouding en absoluut geschikt voor een luxe verblijf in Dublin.

Unique Selling Points Westin

Golden Label hotel, Recentelijk gerenoveerd, Temple Bar op ca. 250 m, Uitstekend restaurant, Schitterend atrium met bar en Karakteristieke uitstraling

Faciliteiten van Hotel Westin

Receptie: bagageruimte, souvenir winkel(s), lounge(s) en internetfaciliteiten

Eten en drinken Westin

Er is 1 restaurant (The Exchange (a la carte)), Er is 1 bar en Roomservice

Sport en entertainment Westin

fitness

Wellness faciliteiten in Hotel Westin

massage en spa/thalasso faciliteit

Goed om te weten over Hotel Westin geldig van april tot december

Alle genoemde bedragen zijn in Euros (). en U krijgt een gratis cream high tea aangeboden bij een minimaal verblijf van 3 nachten in de periode van 1 januari t/m 31 maart.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Westin 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail